Apparaten en accessoires
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Gebakken aardappelen
-
aardappelen in partjes500 g
-
honing5 g
-
olie20 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
bruine suiker2 - 3 snuifjes
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 - 3 snuifjes
Witte koolsalade
-
witte kool in stukken (5-6 cm)300 g
-
sojasaus30 g
-
rijstazijn30 g
-
sesamzaad1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker¼ tl
Wasabi en dilledressing
-
verse dille enkel de bladeren3 takjes
-
kant en klare wasabipasta1 - 2 tl
-
rijstazijn25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonaise50 g
-
suiker2 - 3 snuifjes
-
zout en iets meer om op smaak te brengen2 - 3 snuifjes
-
ei1
-
bruisend water60 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
bloem3 - 4 el
-
panko paneermeel100 g
-
ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)4
-
olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1433.2 mg
Eiwitten
32.9 g
Calorieën
2418.3 kJ /
578 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Chorizo Quiche
2u. 30min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Miso Udon Noedels
20min